Старши треньорът на Интер Андреа Страмачони заяви след успеха с 4:1 над Тотнъм в Лига Европа, че това е нак-доброто представяне на отбора за сезона.

„За нас бе важно да се представим добре тази вечер. Атмосферата на стадиона бе доста странна, тъй като той бе полупразен. Освен това имаше много освирквания по адрес на мен и играчите ми. Ние обаче направихме голяма крачка напред в нашето развитие като отбор. Ние бяхме всички заедно обединени. Сега нашата цел е да завършим сезона, колкото се може по-напред в класирането“, коментира пред Sky Sport Italia.

„Масимо Морати ми се обади вчера и ми каза: „Здравейте, г-н Луческу ли е?“ Аз отговорих: „Не!“ Президентът винаги е бил фантастичен“, каза Страмачони по повод спекулациите, че може да бъде сменен от Мирча Луческу.

„Единственото позитивно сега е, че няма да имаме мачове през седмицата, които да ни разконцентрират и да ни създават проблем от физическо естество. Този мач обаче беше най-доброто ни представяне от началото на сезона.“

„Играхме 120 минути на много високо ниво и сега ще бъде трудно футболистите да се възстановят не само физически, но и психически за следващия ни мач в Серия А. Ние трябва да изиграем на много високо ниво оставащите ни десет мача за първенството. Играем със Сампдория в неделя, а след това с Ювентус“, каза още Андреа Страмачони.