Треньорът на Интер Андреа Страмачони призна, че отборът дълго време ще трябва да се справя без Родриго Паласио. Голмайсторът на „нерадзурите“ контузи бедрото си при победата с 2:0 над Сампдория през седмицата и ще отсъства поне месец.

„За съжаление мускулното разкъсване означава, че той ще остане извън игра дълго време. Не мога да кажа колко точно – може да е месец, може и да е до края на сезона. Ударът е тежък“, отчете младият специалист. „Четох в някои вестници, че едва ли не се молим той да се върне. Това не е вярно. Интер може да сформира друго нападателно дуо или да играе само с един в атака.“

В последните занимания преди мача с Аталанта Страмачони изпробва тандема Томазо Роки – Антонио Касано, макар че първият не е вкарвал гол от 14 месеца. „Роки е типичен играч за наказателното поле, докато Касано има други качества. Ще изберем система и ще преценим вариантите си. Роки винаги е тренирал здраво. Той пристигна при нас след тежка контузия и все още се завръща към най-доброто си състояние. Томазо е готов да се отзове и неговият опит ще ни бъде полезен“, завърши Страмачони.