Опитният нападател на Сампдория Фабио Куалярела изрази своето възмущение от начина, по който Рома се отнася с живата си легенда Франческо Тоти. Според бившия играч на Наполи и Ювентус фигура от калибъра на Принца на Рим заслужава много повече уважение, отколкото „джалоросите” демонстрират.

"Вечните врагове" на Тоти се сбогуваха с него

Вече 25 години Тоти е неизменна част от първия състав на Рома, което говори достатъчно за неговата класа. Миналия месец от клуба обявиха, че нападателят ще се оттегли от футбола след края на настоящия сезон. Впоследствие се появиха информации, които загатнаха, че Тоти всъщност никога не е получавал предложение да продължи като футболист.

Разпродадоха билетите за финалния мач на Тоти

Шефовете на клуба много държат да ангажират 40-годишният играч като директор от следващата кампания. Самият Тоти обаче запазва мълчание дали домакинството срещу Дженоа от 38-ия кръг на Серия А ще бъде последният му мач като професионалист. Съществува немалка вероятност острието се озове в друг чуждестранен тим.

Тоти отказа да потвърди оттегля ли се наистина

„Тоти абсолютно не заслужава да бъде третиран по този начин”, заяви Фабио Куалярела при получаването на наградата за спортсменство. „Той трябва да играе на който и да било стадион, защото хората са там, за да го гледат. Като почитател на футбола, не ми се иска той да спира”, допълни 34-годишният Куалярела.