Треньорът на Рома Лучано Спалети бе изключително щастлив от успешните смени, които направи при победата с 2:1 над Реал в Мадрид, която класира на вълците на четвъртфиналите в Шампионската лига с общ резултат 4:2, а най-доволен бе от черногорския национал Мирко Вучинич.

„Очаквах тежък мач, но моят отбор дойде тук за да постигне добър резултат и момчетата се справиха перфектно. На моменти ни беше много трудно, но заслужихме класирането си”, сподели Спалети.

„Мисля, че и двата отбора играха добре и това прави победата тук, на този терен, още по-специална. Трябва да призная, че влизането на Мирко Вучинич в игра обърна развоя на мача. Смятам, че всеки един от играчите, които се появиха на терена по някакъв начин повлия на срещата, но Вучинич просто преобърна всичко.”

„Смятам, че отговорихме на предизвикателството да излезем срещу Реал като равни и даже повече време контролирахме събитията на терена. Знаехме, че ще е трудно, но не и невъзможно да спечелим. Искахме да си тръгнем от Мадрид с гордо вдигнати глави”, каза още развълнуваният Лучано Спалети.