Наставникът на Рома Лучано Спалети изрази съжалението си след днешната загуба в италианското дерби срещу Интер, завършило 4:1 за „нерадзурите”, като предупреди своите момчета бързо да забравят поражението преди сблъсъка с Манчестър Юнайтед от Шампионската лига.

„Задължително трябва да се отърсим от това поражение преди мача с Юнайтед. Горчивината след такава загуба няма как да изчезне, но ние трябва да се научим да я насочваме в правилната посока. Нужно е да преглътнеш неприятното хапче, за да станеш по-силен”, призна специалистът.

„Изгонването на Жули и дузпата на Ибрахимович бяха ключовия момент в мача. Тази вечер играхме среща, в която такива неща просто не могат да бъдат преодоляни”, продължи треньорът на „римските вълци”.

„Схемата на Манчини също малко ни затрудни. Все пак се опитахме да ги натиснем и да ги разпилеем по терена, вместо да сме компактни. Трябваше да изчакаме нашия момент и да разчетем по-добре ситуацията на терена. Такива неща се случват и се надявам, че ще подобрим психиката си”, завърши Спалети.