Наставникът на Рома Лучано Спалети заяви, че резултат 0:4 при загубата от Интер снощи не е справедлив, като добави, че неговите играчи вече трябва да търсят победи без значение от качеството на играта.

„Очевидно мачът се реши след няколкото момента на разсеяност от наша страна. Интер пък показа, че може да пази резултата. Според мен това 0:4 е малко прекалено, тъй като имахме шансове за гол, но не успяхме да се възползваме от тях. От друга страна, нашите опоненти бяха доста прецизни в завършващата фаза”, заяви наставникът на „вълците”.

„Хората говорят за фокус и концентрацията през всички 90 минути на един мач, а на нас точно това ни липсва на този етап. Интер се намира в страхотна форма. Изключително надъхан отбор, готов за здрава борба. Всички играчи постоянно се движат и се борят за всяка топка, като започват контра атаки от нищото”, продължи спецът.

Спалети коментира и завръщането на капитана на тима Франческо Тоти: „Той се справи добре, намира се в прилична форма. Вижда се обаче, че ни трябва повече концентрация и по-добра подготовка.”

„Липсваше ни баланс снощи. Трябва да започнем да натискаме в предни позиции, и да вдигнем оборотите, особено след като изостанахме в класирането, толкова рано в кампанията. Трябва да се опита да се поучим от загубата и да поправим грешките, които допуснахме”, завърши Лучано Спалети.