Наставникът на Рома Лучано Спалети заяви, че неговият отбор вече е успял да преоткрие истинската си същност и ще докаже тази тенденция при предстоящия мач с Фиорентина в поредния кръг от италианската Серия А.

„Вече направихме най-важните стъпки, за да излезем от кризата. Сега ни остава да продължим по пътя, по който поехме”, коментира тактикът на пресконференцията си преди мача.

„В началото на сезона допуснахме доста грешки, но в последствие успяхме да запишем някои много добри резултати и да покажем истинското си лице”, продължи Спалети.

След изключително колебливия старт на сезона, Рома успя да постигне серия от победи над Челси, Лацио, Лече и Клуж.

„Играчите преоткриха същността си и разбраха, че на гърбовете им стоят имената на истински звезди. В последните ни мачове показахме отличен футбол”, каза още наставникът на „вълците”.

„След провала на Фиорентина в Шампионската лига от средата на седмица, „виолетовите” ще са още по-надъхани срещу нас. Надявам се, че все пак ще успеят да победят Стяуа Букрещ и ще се класират за Купата на УЕФА. Очаква ни много тежък мач срещу отбора на Прандели, който ще търси реванш пред феновете си”, завърши Лучано Спалети.