Треньорът на Рома Лучано Спалети се опита да успокои привържениците на тима, които целеха с монети автобуса на вълците при прибирането им от Торино, където паднаха с 0:2 от Ювентус и се опита да обясни, че моментът е труден не само за запалянковците, но и за всички в тима.

„Засегнати са не само феновете и съжалявам за ситуацията, в която сме в момента, но ние също така сме крайно разочаровани от нас. В съблекалнята след мача с Юве играчите бяха много тъжни, въпреки че дадоха всичко от себе си.”, заяви Спалети, чийто отбор е само на точка над изпадащите.

„Ние искаме да има мир. Усещаме, че единственият начин към него ще дойде, когато започнем да постигаме резултати. Моят син в момента има проблеми, тъй като съучениците му се подиграват в училище. Сега и двамата ми синове не искат да излизат от вкъщи, защото са уплашени”, обясни наставникът на Рома.

В сряда джиалоросите посрещат Челси в мач от Шампионската лига, а последният им шанс да се реабилитират пред тифозите е гостуването на Болоня през уикенда.