Лучано Спалети говори преди дербито на Милано срещу Милан в неделя вечер. Той обаче не смята, че срещата ще бъде решаваща за крайното класиране в Серия А. 

Милан и Интер влизат в спор помежду си от трета и четвърта позиция, като разликата между двата тима е едва една точка, а "росонерите" се намират в доста по-добра форма от своите братовчеди. 

"Разочаровани сме от това, което се случи в четвъртък и най-вече от това, което показахме. Трябва да взимаме правилни избори, въпреки че ситуацията е комплицирана. Сега всички футболистище изпълняват тяхната роля и задачи. Трябва да гледаме напред, а не назад", заяви Спалети. 

"Играем срещу силен отбор, който показва страхотен футбол. Нашата цел е да сме сред първите четири отбора. Този мач е много важен от психологическа гледна точка, но не и за крайното класиране. Наинголан няма да бъде на резервната скамейка", добави той.

:Брозович няма проблеми и тренираше с отбора. Пьонтек е силен играч и трябва да работим здраво, за да не се виждат неговите качества. Лаутаро Мартинес също може да направи разликата", завърши наставникът.