Отборът на Спал взе скъпоценна победа като гост на Торино в последен двубой от съботната програма на 18-тия кръг в Серия А. Гостите, водени от Леонардо Семпличи, успяха да постигнат пълен обрат, след като рано в срещата изоставаха с 0:1. 

Домакините успяха още в 4-та минута да вземат аванс. След центриране от свободен удар се получи голямо разбъркване в наказателното поле на Спал, в резултат на което топката попадна в краката на Томас Ринкон и той разстреля Етрит Бериша за 1:0. 

В края на първото полувреме обаче "синьо-белите" все пак стигнаха до изравнително попадение. След разбъкване и не особено ориентирани действия на защитниците на Торино Джанлука Стрефеца намери топката с огромна сила и не остави никакви шансове на Салваторе Сиригу за 1:1. 

В началото на втората част нещата станаха още по-позитивни за гостите. След грубо нарушение на Глейсон Бремер в центъра на терена главният съдия нямаше избор освен да покаже на защитника втори жълт и респективно червен картон. 

В 81-та минута минута обратът беше довършен. След бързо изпълнение на ъглов удар Марко Валдифиори центрира отлично за останалия напълно непокрит Андреа Петаня, който разстреля Сиригу за втори път, за да оформи крайното 2:1. 

По този начин Спал все пак успя да се отлепи от дъното на таблицата, изпреварвайки Дженоа, след като събра актив от 12 точки. Торино, от своя страна, остана на 8-та позиция с 21 пункт.