Собственикът на Удинезе Джанпаоло Поцо категорично изключи възможността да се раздели със своята голяма звезда Антони Ди Натале.

Бъдещето на 35-годишният голаджия изненадващо стана обект на спекулации, като дори се заговори за негов трансфер в Милан.

„Тото ще остане при нас, защото е нашият капитан. Както винаги съм казвал, той ще приключи кариерата си тук“, заяви бизнесменът, който притежава и английският Уотфорд.

„Той ще продължи като наш играч, а и, надявам се, като наш директор, когато се откаже от футбола. Започваме годината с обичайния ентусиазъм и желанието да запазим нашия проект и пътя, по който сме тръгнали. Няма как да сторим чудеса, но ще започнем смирено – първо трябва да осигурим оцеляването си в Серия А. Ние сме малък клуб и трябва да вземем това предвид.“

„Бюджетът ни ще бъде 40 милиона евро, докато големите тимове в Италия имат по 250 милиона. Тези пари не се дават просто за да се изхарчат, а с тях се купуват силни играчи. Фокусът ни е върху оцеляването, което е наш приоритет“, допълни Поцо.