Интересна поредица от снимки на капитана на Интер Хавиер Санети се появи тези дни в Интернет. Става въпрос за колекция стикери от албумите „Panini“, които се правят за всеки един сезон в Серия А.

Колекционер е публикувал 15 лепенки на аржентинеца, от 15 различни издания на Калчото от 1995 година насам, когато той бе привлечен от нерадзурите.

Покъртителното е, че през всичките 15 шампионата, Санети е с една и съща прическа, а като цяло визията му на практика изобщо не се е променила.

Това, че лицето и физиката на Хавиер Санети не са се променили за 16 години, вероятно обяснява факта, че той продължава да е звезда на Интер и да играе на най-високи обороти без никакви затруднения и днес – само три месеца преди да навърши 39 в началото на предстоящия август.

Постоянно еднаквата физиономия на аржентинския футболист за такъв дълъг период от време предизвиква доста коментари сред феновете, а сайтът „Who Ate all the Pies“ публикува поредицата от снимки със закачливото заглавие „Изумителната еволюция на Хавиер Санети“.

КОЛЕКЦИЯТА С 15 СНИМКИ НА ХАВИЕР САНЕТИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!