Поредният сапунен сериал, този път по италиански се завъртя по страниците на местните жълти издания. Според слуховете половинката на нападателя на Милан Марко Бориело – Белен Родригес, изпитва сериозни симпатии към актьора Масимо Чиваро.

Очарователната дама и Чиваро участват в телевизионно шоу и следователно често могат да бъдат забелязани заедно... на екрана. Това даде повод на злите езици да заговорят, че футболистът и г-ца Родригес може и да се разделят съвсем скоро.

Въпреки това, Бориело реагира съвсем спокойно на появилите се слухове, като заяви, че вярва безрезервно на своята аржентинска половинка.

„Не знам какво се случва там, на този остров. А вечер след тренировки предпочитам да гледам кино. Не гледам това шоу, тъй като от него тръгнаха тези слухове. Всеки жест на този остров може да се интерпретира и да се превърне в събитие, което да се обсъжда от всички. А и пресата винаги ще намери да извади някоя гадост”, сподели нападателят на „росонерите”.

Майката на атрактивната Белен Родригес – Вероника, е съгласна с Бориело: „Белен без съмнение е харесвана от много мъже, но това съвсем не означава, че тя е лесна. Уверена съм, че тя е вярна на Марко.”