Отборът на Сасуоло продължава да доказва, че е най-непостоянният и непредвидим сред участниците в Серия А. След като в миналия кръг "черно-зелените" изненадаха не кой да е, а Милан на неговия стадион и го победиха, сега постигнаха само хикс срещу средняк в класирането. 

Момчетата на наставника Еузебио ди Франческо стигнаха само до 1:1 на свой терен срещу Удинезе, който не се представя особено убедително от началото на кампанията и двата тима са съседи в класирането. 

Иначе мачът започна перфектно за Сасуоло. Още в 14-та минута звездата на тима Симоне Дзадза се разписа с хубав изстрел и по всичко изглеждаше, че хубавата серия на тима му ще продължи. 

Но "фриуланите" не чакаха дълго, за да отговорят. Само десет минути по-късно Сирил Теро изравни и въпреки положенията и на двата тима до края на мача, този резултат се запази и след последната минута. 

Така двата тима запазиха позициите и дистанцията помежду си в класирането. Сасуоло е на 10-о място с 24 точки, а едно място по-надолу и с една точка по-малко е Удинезе. Но и двата отбора могат да бъдат изместени от там, в зависимост от останалите резултати от кръга в Италия.