Сериозен скандал е избухнал в съблекалнята на Интер, след като старши треньорът Андреа Страмачони се е спречкал с Антонио Касано, съобщава вестник „Гадзета дело Спорт“. Според информацията двамата дори са си разменили удари, но бързата намеса на останалите футболисти и спортно-техническия щаб е предотвратила по-сериозен бой между треньора и нападателя.

Касано и Страмачони са започнали да си разменят реплики след вчерашната тренировка на отбора. Напрежението между двамата е растяло, а прибирайки се към съблекалнята двамата са се обиждали и провокирали един друг. Нападателят и треньорът са били много близо един до друг, но не са си посегнали.

Обидите и заплахите са продължили и в съблекалнята пред останалите играчи, като Касано и Страмачони дори са започнали да се бутат и само намесата на Деян Станкович и мениджърът на тима Иван Кордоба е предотвратила бой.

Очаква се до края на деня президентът на Интер Масимо Морати да излезе със становище по случилото се и да се опита да успокои Страмачони и Касано.