Ситуацията в Милан продължава да учудва както на терена, така и извън него. Днес медиите в Италия информират за скандал между наставника на „росонерите“ Масимилиано Алегри и бившия нападател на тима Пипо Индзаги.

Алегри се появил по-рано през седмицата на базата, където тренират младежките формации на клуба, за да наблюдава едно от заниманията. Там специалистът се натъкнал на Индзаги, който пък води един от отборите.

Първоначално двамата се поздравили и си стиснали ръцете. Малко по-късно обаче се „хванали за гушите“. Стигнали и до обиди.

Индзаги е един от спряганите варианти за наследници на Алегри, в случай, че последният бъде освободен от поста си, заради записаните досега слаби резултати.

Според информациите, бившият нападател е обвинил специалиста, че не взима достатъчно на сериозно работата си. Алегри пък обвинил Индзаги, че иска да му вземе поста.

„Разговарях с двамата. Не отдават значение на инцидента. Що се отнася до мен, такъв въобще не се е случвал“, коментира пред Gazzetta dello Sport вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани.