Доскорошният наставник на Торино Синиша Михайлович атакува италианския клуб за начина, по който му бе съобщено за уволнението. Колоритният сърбин с известна доза ирония, че вече ще се ориентира към бокса, който е контактен спорт.

Бившият треньор на Мила напусна „биковете” през декември заради липсата на постоянство в първия полусезон. Заради разочароващите си резултати наставникът получи и „Златен тапир” от сатиричното телевизионно шоу Striscia la Notizia (първообразите на популярното у нас „Господари на ефира” и техния „Златен скункс” – б.р.).

„Бих искал да благодаря на президента Урбано Кайро за възможността да бъда треньор на Торино”, каза Михайлович при получаването на непрестижния приз. „Въпреки това съм разочарован, че той не ми позвъни директно, за да ме уведоми за уволнението.”

„Ние нямахме късмет, защото реферите просто потвърдиха грешките си. Това те кара да си мислиш, че са те „оправили” здравичката.”

„Ето сега ще може да дойде новият треньор (Валтер Мадзари - б.р.), който ще помени отбора и формацията само за един мач и ще спечели с 3:0! Аз се захващам с бокс, харесват ми контактните спортове”, заяви 48-годишният Синиша.