Селекционерът на сръбския национален отбор Синиша Михайлович изрази желание да седне на треньорския стол в Интер, но заяви, че е прекалено голям фен на бившия си тим, за да се надява на още провали.

Напоследък работата на Андреа Страмачони изглежда доста несигурна, след като президентът на „нерадзурите“ Масимо Морати публично поиска подобрение в играта и резултатите на отбора.

„Никога не съм се отказвал от тази мечта и не съм лицемер, за да я крия“, заяви сърбинът, който беше асистент на Роберто Манчини в Интер. „Така че ако ме питате дали един ден се надявам да тренирам Интер, ще кажа „да“. И бих го повторил хиляда пъти.“

„Щастлив съм, че името ми се свързва с поста. Но обичам Интер прекалено силно, за да се надявам, че нещата ще се влошат дотолкова, че да стана кандидат за мястото. Искам отборът на Страмачони да се пребори за място в Шампионската лига, а ако може, да направи и феноменален обрат срещу Тотнъм. В момента си имам работа и съм горд да бъда треньор на Сърбия“, допълни Михайлович.