Отборите на Сиена и Болоня не успяха да се победят в мач от отложения 33-ти кръг на италианската серия А, като завършиха при резултат 1:1 на стадион „Артемио Франки”.

Мачът започна динамично като домакините имаха повече чисти възможности за откриване на резултата, но играчите на Болоня успяха да запазят вратата си суха.

През втората част натискът на футболистите на Джузепе Санино даде резултат и в 52-ата минута след прекрасна асистенция на Алеандро Гаци, Матия Дестро се разписа за 1:0.

Играчите на Болоня обаче не се примириха с този резултат и 17 минути по-късно (в 69-ата минута) успяха да изравнят чрез Алесандро Диаманти, който успя да се възползва от една чиста ситуация и да бъде точен за тима си.

Интересен факт за отбора на Сиена е, че в 27% от случаите головете за тима падат между 76 и 90 минута на срещата, а този път отбелязаха гола си в 52 минута.

След този резултат Сиена има 43 точки в актива си и по този начин се изравни по точки с намиращите се в средата на таблицата Атланта и Киево, като заема 11 позиция. Болоня пък е 13-ти с 41 пункта. Точно толкова имат и намиращите се по тях Фиорентина, Каляри и Палермо.