Новият президент на Рома Росела Сенси е направила на пет стотинки играчите на тима след вчерашната домакинска загуба с 1:2 от Клуж в първия си мач от тазгодишното издание на Шампионската лига.

Футболистите на Лучано Спалети бяха освиркани от привържениците на „вълците” след унизителното поражение от румънците. Тоти и компания все още нямат победа в официален мач от началото на сезона.

Медиите в Италия информират, че Сенси е изкарала дълга и яростна тирада срещу играчите още в съблекалнята след поражението във вторник вечер. Шефката е говорила толкова силно, че се е чувала извън съблекалнята.

„Не може да играем толкова зле, какво става? Това не е Рома”, е започнала Сенси пред играчите, които не са могли да надигнат глава и да я погледнат в очите.

„Инвестирали сме толкова много в този състав. Рома е всичко, за което мисля в момента. Дори и в последните дни от живота на баща ми”, продължи тя.

„Срещу Реджина сте длъжни да покажете истинската си стойност и истинските си качества”, е казала още новата шефка на тима от Рим.