Сасуоло победи Емполи с 4:3 като гост в мач от 13-ия кръг на Серия А. По този начин „неровердите“ се изкачиха на 14-о място във временното класиране с актив от 15 точки, докато тосканци са 18-и с пет по-малко.
 
Франческо Капуто даде аванс на Емполи от дузпа в четвъртата минута. Радостта на домакините бе кратка и само осем минути по-късно Андреа Пинамонти изравни. В 22-рата минута Матеус Енрике даде аванс на Сасуоло, но Якопо Фацини изравни половин час след началото на срещата – 2:2.
 
В 66-ата минута „неровердите“ отново излязоха напред в резултата, след като Доменико Берарди бе точен от дузпа, която бе спечелена от Жереми Толян. В заключителните минути домакините стигнаха до изравнителен гол. Виктор Коваленко вкара за 3:3 в 86-ата минута. Победата за Сасуоло донесе Доменико Берарди с гол в добавеното време. 
 
В друг мач от кръга, игран по същото време, Фрозиноне надви Дженоа у дома с 2:1. Матиас Суле (34) и Иларио Монтериси (90+3) вкараха за победителите, Руслан Малиновски (36) се разписа за „грифоните“.