Треньорът на Ювентус, Маурицио Сари, коментира инфарктното равенство 1:1 с Милан, което тима му записа в двубой за Купата на Италия. "Бианконерите" почти бяха отпаднали от надпреварата, но в последния възможен момент получиха дузпа. Кристиано Роналдо не разочарова от бялата точка и запази шансовете на Юве за класиране напред. 

"Представихме се добре през първата част, особено когато те пресираха. През цялото време пазехме топката твърде дълго, вместо да играем с нея. Оставихме Роналдо напълно изолиран", заяви Сари след двубоя. 

"Не играхме добре в защита, което изолира и халфовете. Трябваше да подаваме на Роналдо, който винаги е на добра позиция и отбелязва."

"Десет минути преди дузпата имаше нарушение срещу Куадрадо. Да, дузпа е, защото такива са правилата", отсече Сари. 

"Израстването ни спря в последните седмици, но не се притеснявам. Нормално е да се намираме в подобна фаза. В този спорт много неща зависят от физическото и психологическото състояние на отделни играчи."

"Преди 15 дни бяхме в страхотна форма, сега не сме, но нищо чудно след още 15 дни отново да сме страхотни. Във футбола е трудно да се правят подобни прогнози. Видях и някои хубави неща тази вечер", завърши специалистът.