Бившата приятелка на Антонио КасаноРозария Канаво, отрича, че има близки отношения със защитника на Рома Кристиан Панучи, който неотдавна се раздели със съпругата си.

„Между нас има дълбока приятелска дружба – каза красавицата, която работи и в местна телевизия. – Той се познава с моя мениджър. Веднъж папараците ни снимаха заедно и изфабрикуваха любовна връзка, каквато няма между нас. В момента ме интересува само професионалното ми развитие.”

След тези думи, Канаво бе засечена да си почива в Маями заедно със своя „добър другар” Кристиан. Според очевидци, двамата не са се отделяли един от друг по време на престоя им в града.

Въпреки че бе поставена натясно с пиперливите въпроси за тази почивка, красавицата отново се опита да се измъкне: „Просто се забавлявахме заедно. Кристиан е особен човек. Той беше много нежен с мен, но въпреки това оставаме далеч един от друг.”

Окончателно митът за техните „чисто приятелски отношения” рухнаха, когато двамата отново попаднаха под обективите на камерите, този път в Сицилия, където се забавляваха на яхта.