Нападателят на Интер Ардиано остана много доволен от постигнатото споразумение между неговия тим и Сао Паоло, където бразилецът ще прекара 6-месечен период под наем.

Клубният сайт на Сао Паоло обяви, че е било постигнато официално споразумение между двата клуба.

„Много съм щастлив от постигната договорка”, каза 25-годишният „кариока”, който прекарва рехабилитация на базата на Сао Паоло.

„Още от първия ден, в който пристигнах тук, всички се държат с мен много добре. Ще бъде изключителна чест, ако успея да спечеля титли с този клуб. Искам да работя здраво, за да постигна тази цел”, каза самият футболист.

Агентът на играча Гилмар Риналди заяви, че възможността „Императора” да се завърне на „Сан Сиро” след време, седи на дневен ред.

„Почти всичко е договорено, останаха само някои дребни подробности, но той със сигурност ще играе в Сао Паоло до края на сезона”, каза Риналди, като сподели още, че след 30 юни Адриано ще се върне в Италия.

Все още няма официално съобщение от страна на Интер, но от бразилския клуб разкриха, че ще представят пред пресата „кариоката” още в петак.

„Той ще бъде регистриран за всяка една надпревара и ще вземе участие във всички мачове. Най-накрая той ще има възможността да стъпи на терена отново”, заяви от своя страна генералният директор на Сао Паоло Хесус Лопес.