Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети заяви, че клубът е изпълнен с ентусиазъм преди тазвечершното дерби срещу Ювентус в 27-ия кръг на Серия А.

Двубоят е с огромно значение за „нерадзуирте“, които се борят за влизане в тройката, но към момента са пети с 48 точки, като изостават с 5 от третия Рома. Лидерът Ювентус има 58, като победата е не по-малко важна за него предвид утрешното дерби между Фиорентина и Наполи.

„Кой не би искал да играе в мач като този?“, запита Санети преди сблъсъка. „Нашият тим е готов по най-добрия възможен начин и ще се борим.“

„Трябва да се концентрираме върху този мач. Това е единственият начин да отговорим на всичко, което се пише по нас адрес. Очакваме силна игра срещу силен противник, но можем да им се противопоставим. Историята на двата клуба казва достатъчно – един срещу друг застават велики отбори.“

„Посрещаме този мач с ентусиазъм. Ние водехме в класирането до Коледа, а през януари се сринахме. Сега трябва да преследваме третото място, което е с фундаментално значение“, добави Санети.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS