Легендата на Интер Хавиер Санети сподели, че Лионел Меси би бил идеално попълнение за „нерадзурите“, въпреки че, както той самият призна, шансът аржентинецът да напусне Барселона е много малък.

Новият собственик на Интер Ерик Тохир най-вероятно ще харчи много през зимния трансферен прозорец, а Занети призна, че мечтае да играе на „Сан Сиро“ със съотборника си в аржентинския национален отбор, който според него е най-добрият играч в света.

„Ние винаги сме имали много добри отношения“, каза неостаряващият Санети. „Лео е просто, нормално момче. Моментите, които имаме заедно (с Аржентина) са страхотни, дори и в някои случаи не успявахме да победим. Но в някои случаи резултатът е на второ място.“

„Меси би бил идеален за Интер, но знам, че той е много щастлив в Барселона. Във всичко, което прави, той не спира да ме удивлява. Винаги очакваме големи неща от него, когато е на терена, защото той е най-добрият. Но Лео винаги е бил страхотен, не само за това, което прави на терена, но и извън него.“

„Той наистина е велик играч за съотборник и съм щастлив, че съм имал привилегията да играя роля в началните му стъпки“, допълни Санети.