Сампдория може да се окаже мястото, на което Марио Балотели да възроди кариерата си. Президентът на генуезкия клуб Масимо Фереро обяви, че е готов да предложи договор на нападателя на Ливърпул през лятото. 

В момента италианецът се намира в дупка в представянето си на "Анфийлд" и откакто е дошъл през лятото, има само 25 мача и 4 гола във всички турнири. Той често е критикуван за слабата си форма и скандалното си поведени извън терена. 

Но има и една уловка. Босът на "моряците" обяви, че няма да му позволи да живее на досегашния си стандарт с многомилионна заплата и всякакви екстри, а ще му осигури само минимума за оцеляване. 

"Определено бих взел Марио и искам да подпишем с него през лятото. Ако дойде при нас, никой няма да го критикува за всеки пропуск и да го дебне на всяка крачка. Така постепенно ще си върне увереността и ще почне да бележи. Така беше и с Антонио Касано навремето."

"Големият проблем на Балотели сега е, че вече не е гладен. Той взима 4 млн. евро на година и кара последен модел Ферари. Ако дойде при нас, ще кара само на хляб и вода и ще му осигурим една бричка, за да кара из града понякога. Тогава със сигурност ще си върне глада за успехи и голове", сподели Фереро.