Крилото на Рома Мохамед Салах се чувства много по-щастлив в новия си тим отколкото бе във Фиорентина през миналия сезон. Това заяви неговият баща Гали Салах.

Това е поредният случай, в който египетския национал се замесва в размяна на реплики с бившия си отбор. Лятото донесе страхотен скандал между Салах и „виолетовите“, които претендираха, че са платили на Челси да удължат наема му с още един сезон. Бившият ас на Базел обаче се противопостави на трансфера, а ситуацията се нажежи до там, че Фиорентина тръгна да го съди.

„Мохамед определено е много по-щастлив в Рома, отколкото беше във Фиорентина“, каза бащата на футболиста. „Той играе в отбор, който иска да печели титли, а всичките му съотборници се грижат за него, особено Раджа Наинголан и Франческо Тоти.“

„Рома се бори за скудетото, има много конкуренция в състава, а и връзката между Мохамед и треньорът Руди Гарсия е повече от отлична. Синът ми беше уплашен от отиването си във Флоренция през януари, тъй като това беше един нов свят за него. Аз му казах, че това са само 6 месеца и определено ще е по-добре да играе там, отколкото да остане на пейката в Челси.“

„Решението беше правилно, защото Мохамед остави изключителни първи впечатления в Италия. Италианците са приятелски настроени и много си приличат с египтяните. Тук Мохамед се чувства като у дома си“, добави Гали Салах.


КАКВО Е ВРЕМЕТО В РИМ? ПРОВЕРИ В SINOPTIK.BG