Голямата звезда на Ювентус Пол Погба по всичко личи ще продължи кариерата си в торинския гранд. Цяло лято името му беше свързвано с трансфер къде ли не, но той ще сложи край на тези спекулации, като подпише нов договор. 

Точно отлагането на това действие даваше хляб на спекулациите по време на целия трансферен прозорец. Но в близките дни на инсинуациите ще се сложи точка, като би трябвало французинът да се обвърже за дълго. 

Според информациите в Италия, контрактът му ще е до 2018 г. с опция за удължаването му с още една година. Агентът на футболиста Мино Райола вече е влязъл в контакт с шефовете на "старата госпожа". 

Заплатата на французина ще бъде драстично увеличена. В момента той получава по 1.5 млн. евро на сезон, но се очаква възнаграждението му да бъде увеличено три пъти до 4.5 млн. евро. 

След като приключи и официално сагата около Погба, се очаква на масата за преговори да седне Клаудио Маркизио. Той е обвързан с торинци до 2016 г., но шефовете искат да го задържат още поне за три години.