Ветеранът Самуел Ето'о ще бъде представен официално на феновете на новия си клуб Сампдория в неделя около обяд. Това разкри президентът на "моряците" Масимо Фереро пред медиите на Апенините днес. 

Камерунецът играеше за последно в Евертън, но от началото на януари започна офанзивата на Самп за подписа му. След дълги преговори, редица обрати и разменени обвинения, двата клуба все пак се договориха за трансфера.

В момента Ето'о минава медицинските прегледи, но явно всичко е наред, щом вече се подготвя представянето му. Всички останали детайли между него и вече бившия му клуб са изчистени. 

"Призовавам феновете ни да направят следното в неделя. Да излязат със семействата си предиобед, да се разходят, да се насладят на почивката и после всички вкупом да дойдат на стадиона. Подготвил съм им страхотна изненада, а после имаме и мач с Палермо.", сподели Фереро. 

А после предшественикът му на поста Едуардо Гароне го издаде и сподели, че всъщност става въпрос за представянето на Ето'о. И двамата дадоха пресконференция, за да обявят събитието. Очаква се след представянето си камерунецът да е на трибуните, за да гледа мача със сицилианците.