Интер се добра до труден успех с 1:0 като гост на Сиена в двубой от 13-ия кръг на Серия А.

Нерадзурите стигнаха до победа с късен гол на влезлия като резерва 19-годишен холандски нападател Люк Кастайнос, който заби дебютното си попадение в Калчото в 90-ата минута след асистенция на Тиаго Мота.

Домакините от Сиена пък доиграха двубоя с десет човека, след като в последните секунди Франко Бриенца получи втори жълт картон и бе изгонен.

С днешните три точки тимът на Клаудио Раниери успя леко да се отлепи от опасната зона, като вече е на четири точки над изпадащите.

С два гола на Адриан Муту в последните 20 минути, единият от които от дузпа, Чезена успя да спечели домакинския си мач срещу Дженоа с 2:0

Каляри и Болоня направиха равенство 1:1, като звездата на гостите Марко Ди Вайо се разписа в 75-ата минута, а в 81-ата Даниеле Конти изравни за сардинците от дузпа.

Палермо пък се доказа като истински домакински отбор и спечели за шести пореден път на своя стадион Ренцо Барбера след 2:0 над Фиорентина. Точни за сицилианците бяха капитанът Фабрицио Миколи в 22-ата минута и словенецът Йосип Иличич в 73-ата. При 7-те си мача като гост през този сезон Палермо има 6 загуби и 1 равен.