Звездата на Милан Роналдиньо се заигра с румънка. Красавицата, която работи като модел е от град Тимишоара. Неотдавна тя прекарала ваканцията си заедно с бразилеца, информира Adevarul. Тя отишла на гости на играча в Рио де Жанейро, където той си почивал. Лилиана бе засечена и снимана от папараците заедно с футболиста.

Бащата на Лили вече е наясно с личния живот на своята дъщеря, но едва след като прочел във вестниците за какво става дума.

„Обаждаха ми се приятели, а след това аз позвъних на Лили. Но сега не искам да говоря за това. Това си е нейният живот. Аз просто искам моя отбор Тимишоара да спечели шампионата и купата на Румъния”, сподели 62-годишният баща.

Родителите на румънката, завъртяла главата на Роналдиньо, живеят в малък и скромен дом до Тимишоара. Майката на красавицата е сериозно болна, затова само бащата работи.

Самата Лилиана e завършила Висше училище за изкуство в родния си град, след това била приета да учи за дизайнер. След като заминала да работи в Милано, успявала да се върне в Румъния, само за да се явява на изпитите си.