Наставникът на Рома Руди Гарсия изрази своето задоволство от записалите дебюти Мохамед Салах и Един Джеко при ремито 1:1 като гост на Верона в първия кръг на Серия А.

Бошко Янкович откри за „скаглиерите“, но след това Алесандро Флоренци спаси римляните от по-неприятен завършек на срещата. Вниманието обаче попадна върху представянето на новите лица в редиците на „вълците“.

„Един направи чудесно първо полувреме и имаше отличен шанс да вкара с глава накрая“, каза Гарсия. „Това, което ни липсваше, бе едно по-високо темпо, не действахме достатъчно бързо с топката и ни липсваше ширина в атаките. Коригирахме това с включването на Яго Фалке, който ни помогна да бъдем по-найсточиви отляво.“

„Знаехме, че ще ни бъде тежко тук, където и други тимове ще трябва да гостуват. Можеше да вземем три точки днес. Колективният ни подход беше правилен и се движим на прав път, макар и да не победихме“, продължи французинът.

„Тази вечер можеше да се справим далеч по-успешно в атака и може би играехме с прекалено много докосвания, ала просто състоянието на терена ни принуди да го правим. Нека не забравяме, че Един пристигна преди дни и имаше само един приятелски мач с над, докато Мохамед Салах също имаше малко време за адаптация. Салах беше близо до първия си гол за нас и ми си искаше да го оставя по-дълго на терена, но играчите трябва да знаят, че разчитам на всички в хода на кампанията“, завърши специалистът.