Наставникът на Рома Руди Гарсия разкри, че се надява неговите футболисти да демонстрират сериозно желание за победа в предстоящия шампионатен сблъсък с Дженоа. Двата тима ще се изправят един срещу друг на 20 декември от 16:00 на „Стадио Олимпико” в Рим, в среща от 17-ия кръг.

„В неделя трябва да покажем нашата амбиция и глад за победи. За нас е ясно, че в Серия А няма лесни мачове и този с Дженоа няма да е изключение, въпреки че и те се намират в труден момент. Целта ни са трите точки, защото единственият резултат, който ни устройва е победата.

След серията от четири мача без победа в първенството, „римските вълци” преживяха и срамното отпадане от втородивизионния тим на Специя на осминафиналите от турнира за Купата на Италия. Въпреки негативните резултати обаче Гарсия сподели, че не се притеснява за поста си.

„Ако не се чувствам полезен на своя отбор ще напусна. В момента обаче съм пределно концентриран и мотивиран за това да изпълним поставените ни цели. Вярвам, че ще успеем да намерим решението на проблемите. Не се притеснявам за това дали ще запазя поста си. Вярно е, че се провалихме за Купата и това определено оставя черна следа на нашия сезон”, допълни френският специалист. /БГНЕС


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS