Треньорът на Рома Руди Гарсия се изказа силно критично за играта на своя тим след 0:0 като гост на Киево. Френският специалист намери представянето на своите момчета като ужасяващо и заяви, че не е могъл да ги позна на терена.

Това беше осмо реми в последните 10 мача за „джалоросите“, които скоро могат да върнат Наполи в битката за втората позиция.

„Дори и да не говорим за резултата, ние играхме зле. Това прави този мач различен спрямо последните, които изиграхме“, каза Гарсия.

„Ако ще да играем по този начин и три часа, пак няма да вкараме. Това беше ужасяващо представяне. Трябва да се движим повече. От утре подновяваме тренировки и трябва да бъдем по-добри. Нашата игра става все по-интересна и интересна през последните седмици, но не видях глада, целеустремеността, изобщо нищо, особено през първото полувреме“, допълни той.

„Днес нямаше играч, който да игра по-силно или по-зле от останалите. Разучихме добре защитниците на Киево и се разбрахме да търсим пространствата зад гърба им. Не видях това да се случи дори веднъж. Направихме прекалено много грешки, бъркахме дори елементарните пасове. През първото полувреме изобщо не познах тима си. Единственото позитивно нещо от днес, е че играхме зле и все пак взехме точка при гостуване. Това не е голям повод за радост. Наистина сме разтърсени“, добави Гарсия.