Рома записа някои колебливи резултати, но наставникът Руди Гарсия сенадява на това да е сложен край и тимът му да постига само победи. Римляните подновяват битката в Серия А за 2016 г. с гостуване на Киево във Верона. В последния кръг столичани победиха като домакин състава на Дженоа с 2:0 и утре ще опитат да запишат втори пореден успех в първенството.

"Играем всеки мач за победа и се надявам утре да я постигнем. Целта ни е да продължим с добрите резултати. Позитивното е, че през зимната пауза отборът не само се възстанови физически и психически, но също така работи много здраво за предстоящите мачове", заяви френският специалист.

Гарсия коментира и раздялата с аржентинския нападател Хуан Мануел Итурбе, който премина под наем до края на сезона в английския Борнемут. Той и без това не беше сред основните му играчи. 

"Определено бях доволен от професионализма, който демонстрираше - той винаги даваше всичко от себе си в името на отбора. Убеден съм, че ще направи същото и в Англия", завърши Гарсия.