Английският таблоид „Сън” намери поредната си жертва. Този път обект на подигравките на журналистите от изданието стана звездата на бразилския футбол Роналдо.

Играчът на Милан очевидно отново е оформил коремче, което предизвика насмешка у папараците, а „Сън” дори стигна до крайната мярка – да сравни коремчетата на Роналдо и бременната съпруга на Джейми Реднап – Луис.

Текстът отдолу пък гласи: „Първата снимка е на великолепната бивша певица, която очаква второто си дете, а другата е на смятания за най-добър футболист в света.” 

Изданието разкрива, че в момента Роналдо е на почивка на остров Ибиса, където лекува тежката си контузия, получена по време на мач на Милан през февруари. Той, като своите колеги, също е решил да се възползва от удобствата на луксозна яхта, но дори и това не успя да го опази от обективите на папараците.

В информацията се посочва, че слиповете на бразилеца са маркови и дори Дейвид Бекъм може би вече се чувства застрашен, да не бъде изместен за следващата реклама на бельо.

Освен коремчето обаче, Роналдо изглежда скоро не е поглеждал в огледалото, тъй като прическата му също не е в тон с модните тенденции.

Половинката на бившият капитан на Ливърпул Джейми Реднап реши да събере слънчеви лъчи по време на почивката им в Сардиния, докато съпругът й се забавлява с голф.