Звездата на бразилския футбол Роналдо изпитва отново папараците, като демонстрира шокиращата си фигура и най-вече биреното си шкембе.

Преди около седмица нападателят бе уловен от фотообективите да се препича на луксозна яхта в Ибиса, без да се свени от излишните килограми, които е натрупал по иначе футболното си тяло.

Изглежда това не го е притеснило и за миг, след като бразилецът продължава да си почива и да ... трупа мазнини, при това не само в областта на корема.

От спортната фигура на Феномена май не е останал и помен, въпреки че в момента той се възстановява от тежка травма на коляното.

Английският таблоид “Daily Mail” отново прибягна до познатия прийом – сравнението, като показа снажното тяло на Роналдо от 1998 година. Коментарът на изданието също е зашеметяващ, както и очевадната разлика. Изглежда за тези 10 години и двете – и косата му, и фигурата му, са се увеличили значително.

Голмайсторът в същото време срещна и доста сериозно неодобрение, заради цигарата, с която бе заснет преди около седмица.