Нападателят на Милан Роналдо обсъди най-откровено различни аспекти от личния си живот в популярно телевизионно предаване в Италия.

Президентът на Интер Масимо Морати остана доста смутен от трансфера на бразилеца в Милан, след като преди това бе играл именно за „нерадзурите”, но Роналдо погледна философски на драмата на възрастния бос. „Животът се крепи поредица от избори. Интер предпочете да ме продаде и там не могат сега да се оплакват, че аз съм избрал Милан.”

Роналдо насочи разговора и към своя любим клуб, към външния си вид, диетите, както и скандала с уреждане на мачове през миналата година.

„Фламенго е любимият ми отбор, защото играе с екипи на черни и червени райета,” заяви Роналдо.

„Президентът на Милан Берлускони ме посъветва да си пусна коса. Той е телевизионен магнат и знае доста относно добрия външен вид. Може би ще си променя прическата някой ден,” разкри още нападателят, създал цяло модно течение със стила си от Световното през 2002 година.

Относно спазването на хранителен режим, той добави: „Когато дойдох тук обещах, че ще намаля употребата на паста. Веднъж, на вечеря при Берлускони, Галиани дори ме убеди да оставя третата си порция спагети…”

За скандала „Калчополи”, Роналдо сподели: „Според мен това е нещо полезно, което е отмило част от мръсотията върху футбола. Отсъствието на Ювентус се усети, но е очевидно, че години наред Интер е бил ощетявам, така че е напълно правилно решение.”