Вместо да се прибере в Милано със съотборниците след победата над Ювентус с 3:0 през уикенда, Роналдиньо останал в Торино и отпразнувал както си трябва класическия успех, информира „Gazzetta dello Sport”.

Безспорният играч на изминалото дерби отишъл първо в местен бразилски ресторант, където да засити налегналия го глад след хвърлените усилия в двубоя. След това сменил атмосферата като отишъл в бразилски клуб. В „Копа Рио” 29-годишният футболист се отдал на една от големите си страсти – свиренето на барабани.

Нападателят на Сиена Реджиналдо също бил във въпросното заведение. Център на вниманието обаче бил именно Рони. Звездата на Милан пресушавал с големи глътки енергийните напитки, които си поръчвал.

След като се снимал с голяма част от посетителките в клуба, Роналдиньо бил поканен на сцената, за да се присъедини към музикалната банда, която радвала настроението на хората в клуба.

Според очевидци, футболистът не изпуснал нито един такт, докато бил по барабаните. Групата и Рони изсвирили много от любимите песни на „кариоката”, включително и „Cem por Cem” – известен самба хит.

Все още не е ясно дали от Милан ще предприемат някаква санкция за своеволието на Роналдиньо, който в последно време преоткрива най-добрата си форма.