Бразилската звезда Роналдиньо предприе специални мерки, за да се направи хубав за дербито между Милан и Интер, което е в неделя.

Роналдиньо почти сигурно ще започне титуляр в предстоящия мач, тъй като Кака е контузен и Анчелоти ще разчита много на бившия футболист на Барселона.

Рони се отдаде на разкрасяване броени часове преди дербито. Той се възползва от почивката между тренировките със своите съотборници и посети любимия си фризьорски салон, където няколко стилисти се грижат за него.

Според запознати Роналдиньо преди всеки голям мач на Милан полага много грижи да изглежда добре и посещава само един и същ фризьорски салон.

Преди дербито на Милано компания във фризьорския салон на Роналдиньо му правеше неговата нова любов Алина Домингос, като двамата няма да могат да празнуват на Свети Валентин, но бразилецът е обещал много романтично пътуване на своята възлюбена в началото на следващата седмица, което разбира се ще трябва да бъде кратко, тъй като на Карло Анчелоти няма да му бъде никак приятно Рони да отсъства дълго от тренировъчния режим на отбора още повече, че не се намира в добра спортна форма.