Полузащитникът на Рома Даниеле Де Роси заяви, че основната му цел в момента е да отмъсти за загубата на Манчестър Юнайтед за срамната загуба с 1:7, която нанесе на вълците на реванша на Олд Трафърд в четвъртфиналите на Шампионската лига през миналата година.

Двата отбора ще се изправят един срещу друг в група F на настоящето на турнира издание на турнира, където са и тимовете на Спортинг Лисабон и Динамо Киев, като джиалоросите ще имат на възможност два двубоя за да отмъстят на червените дяволи.

„Това е сблъсък с голямо очарование” – каза Де Роси за двубоят с Юнайтед - „Както е очарователно да срещнеш Барселона или Реал Мадрид.”

„Ние също така ще имаме голямо желание за отмъщение, защото в този мач ние допуснахме най-голямата загуба в нашата кариера. Поражение, от което още ни боли, тъй като то не може да бъде зачеркнато или забравено, но не можем да се върнем назад.”

„Както и да, това също е важно, освен класирането ни за следващия кръг на Шампионската лига, която е най-доброто състезание и също ще заличи някои призраци.”

„Ние често казвахме, че дори да играем отново хиляди пъти, мачът никога няма да завърши по този начин. Ние имаме възможността да играем отново. Може да загубим, да спечелим или да завършим наравно, но със сигурност не бихме направили толкова лошо впечатление този път”, убеден е Даниеле Де Роси.