Отборът на Рома изненада неприятно феновете си, след като не успя да победи тима на Болоня в мач от 32-ия кръг на Серия А. Мачът в италианската столица приключи при резултат 1:1, а домакините пропуснаха отличен шанс да затвърдят третото си място в таблицата.

Въпреки превъзходството на Рома през първото полувреме и двете греди ударени от Мохамед Салах, Болоня бе тимът, който се оттегли на почивка с гол аванс. Лука Росетини даде преднина на своите в 25-ата минута, а до края на първата част „вълците“ така и не намериха верния път към гола.

В началото на второто полувреме все пак домакините съумяха да превземат противниковата врата. В 50-ата минута Салах се реваншира за пропуските си през първото полувреме и възстанови статуквото.

Това обаче бе всичко, което успяха да направят домакините до края на мача. Гостите от Болоня показаха бойка игра и запазиха точката.

Във временното класиране Рома остава на третата позиция с актив от 64 точки, а Болоня е далеч назад в подреждането – 13-ти с 37 пункта.