Ръководството на Рома е готов да предложи нов договор на полузащитника Кевин Строотман до 2019 година, съобщава „Corriere dello Sport“.

През последните години холандският футболист страда от много сериозни проблеми с колената, но шефовете на Рома са решени да му продължат договора, въпреки това.

„Римските вълци“ обаче няма да увеличат финансовото възнаграждение на играча и той ще продължи да прибира 2,5 милиона евро на сезон.

В началото на септември Кевин Строотман претърпя поредната операция заради хроничните си проблеми с коляното.

Припомняме, че за първи път Строотман пострада през март 2014 в двубоя срещу Наполи, когато се подложи на оперативна намеса, но впоследствие се наложи и втора заради развитието на т.нар. синдром „Циклоп“. Това състояние е характерно за хора, претърпели операция след скъсани кръстни връзки, и се характеризира със загуба на мобилност в ставата, болки и шум, когато коляното се разгъне напълно. Всичко това е придружено с постоянен отток в проблемната зона.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.