Отново сериозни проблеми има наставникът на Рома Руди Гарсия около окомплектоването на състава си за предстоящия мач с Парма в неделя. Той няма да може да разчита на осем от играчите си. 

Сред тях е и капитанът Франческо Тоти. Той игра срещу Каляри в предишния мач, въпреки че имаше симптоми за грип. Впоследствие заболяването му се е обострило и въпреки че е излекуван, все още е доста отпаднал и няма да може да играе в неделя. 

Освен него, конкретно за този мач само отпада и десният защитник Дъглас Майкон. Бразилецът има проблеми с коляното и все пак се очаква до една седмица да е напълно възстановен. Но срещу "дуковете" няма да се появи. 

Другите отсъстващи са Кевин Строотман, Хуан Мануел Итурбе, Виктор Ибарбо, Леандро Кастан и Федерико Балдзарети. Те страдат от травми. Наказан пък е гръцкият национал Хосе Холебас. 

Все пак за Руди Гарсия има и две добри новини. В сметките му се връщат двама от отсъстващите доскоро футболисти. Това са Алесандро Флоренци и Миралем Пянич, които отново са на пълно разположение.