Рома може да бие шута на Адриано, след като бразилецът за пореден път успя да се изложи, след като бе купен през лятото, пише „La Gazzetta dello Sport”.

За кой ли път Императора не зачете поставен му срок и отново се прибра с няколко дни закъснение от родината си, където бе на лечение, като дори имаше период, в който трябваше да е в Рим, но вместо това бе в неизвестност в Бразилия, като никой нямаше представа къде точно е нападателят и кога ще се върне.

Освен това 29-годишният голаджия редовно бе засичан подпийнал в Рио де Жанейро, обикаляйки барове и дискотеки, след като бе пуснат в страната си, за да се възстановява от травма.

Това изглежда никак не се е харесало на ръководството на Рома, което плаща на Адриано по 5 милиона евро на сезон. Въпреки сериозната сума, която взима, нападателят още не е вкара гол за вълците през този сезон, като има само 241 минути игра.

Тези цифри, комбинирани с крайно непрофесионалното поведение на Императора, са накарали шефовете на джалоросите да търсят начин да го върнат в Бразилия, където интерес към него има от Коринтианс и Фламенго.