Трансферната сага около бъдещето на нежелания в Милан нападател Робиньо може да приключи съвсем скоро. Най-после се намери клуб, който наистина да иска да го привлече. Това е родният му Сантос. 

Шефовете на бразилския тим вече са се разбрали с "росонерите" за цената на сделката. Самият футболист пък се е съгласил да намали исканията си за заплата, които спъваха трансфера му засега на други места. 

Все пак, шефовете на Сантос не прибързват да обявяват трансфера за сигурен, тъй като явно има още детайли за доизчистване. Но по всичко личи, че скоро всичко ще приключи с хепиенд за Робиньо. 

"Въпреки че всички италиански медии обявиха, че сме подписали, аз само мога да ви кажа, че още преговаряме с Милан и напредваме ежедневно. Правим всичко възможно, за да подпишем с нашата рожба."

"Самият Робиньо намали драстично финансовите си изисквания, което може да се окаже повратната точка в преговорите. Вярвам, че всичко скоро ще свърши и ще дадем този подарък на феновете си", сподели вицепрезидентът на Сантос Одилио Родригес.