Агентът на бившия наставник на Барселона Франк Рийкард отрече появилите се информации за отправени оферти към специалиста от страна на Милан, но сподели, че клиентът му има интерес към поста.

Дните на Карло Анчелоти на пейката на „росонерите” може би вече са преброени, след като отборът отпадна безславно от турнира за Купата на УЕФА, а в Италия представянето му е повече от противоречиво.

Медиите на Ботуша съобщават, че Карлито е получил ултиматум от шефовете си на „Сан Сиро”, който гласи, че отборът трябва да завърши поне на трето място в Калчото, ако Анчелоти иска да остане начело.

В същото време, бившият наставник на каталунския гранд е безработен, откакто бе уволнен от „Камп Ноу” миналата година, като Рийкард е спряган за един най-вероятните наследници на Анчелоти.

„Разговарях с представители на Милан този сезон на няколко пъти, но никога за поста на старши треньор”, заяви Пери Оувъреем.

„Разбира се, миналото на Франк може да натежи при избора му аз бъдещето. Той бе велик играч на Милан като футболист. Ако от клуба го потърсят, със сигурност ще обърне подобаващо внимание на евентуалното предложение”, добави още агентът на Франк Рийкард.