Роналдиньо Гаучо може би разказва често как топката е най-голямата му любов. Все пак обаче се оказа, че и този бразилец не е чужд на нищо хубаво…и русо. Още през ноември миналата година фенове на суперзвездата на Милан обявиха, че са го засекли с мистериозна дама на романтична разходка по улиците на Венеция. Тогава никой не успя да фотографира новата любов на Роналдиньо, и таблоидите в Италия можеха само да гадаят коя е тя.

Ето че в крайна сметка след доста дебнене и ровене, жълтата преса на Апенините се добра до нещичко за приятелката на кариоката. Роналдиньо сам се издаде, като взе със себе си блондинката в Дубай, където протече краткият зимен лагер на Милан. Разбираемо, тъй като „росонерите” празнуваха Нова година в ОАЕ, и явно той е пожелал тя да бъде до него в първите часове на 2009.

Папараците, следящи всяка крачка на Роналдиньо и компания в Дубай, в крайна сметка се поздравиха с успех и те го щракнаха в прегръдките на…Валерия. Както впоследствие се разбра, блондинката излиза от доста време с бразилеца. Тя работи в ресторант, където посреща гостите. Как медиите установиха, че връзката им не датира от скоро?! Валерия има татуиран номер 10 на тялото си…, номерът с който Роналдиньо играеше в Барселона, но не и сега в Милан.

Според информациите, новогодишният подарък на Роналдиньо за Валерия е бил дамска чанта от популярната сред знаменитостите марка Ермес – модел Бъркин, чиято цена започва от 7500 долара и стига до 80 000…