Фиорентина получи нови поводи за размисъл след равенството 1:1 с Тотнъм в Лига Европа. Мачът, освен че завърши с неблогоприятен резултат за италианците у дома, също така накара резервният страж Луиджи Сепе да избухне в социалните мрежи.

24-годишният вратар, който пристигна през лятото под наем от Наполи, възропта остро заради липсата си на игрови минути. Дотук за цялата кампания той записа едва 7 срещи – 1 мач в Купата на Италия и 6 в груповата фаза на Лига Европа. Фактът, че обичайният титуляр Чиприан Татарушану бе предпочетен пред него за първия двубой от елиминационната фаза, вбеси италианеца, който реагира с емоционално съобщение в „Инстаграм“.

„Днес смятам, че дължа извинение на някои хора. Имам предвид двама души – единият е моята съпруга, която ме предупреди да мисля внимателно какво правя, която ми каза, че изборът е мой и тя ще ме подкрепи, но според нея най-добре бе да остана в Неапол поне за година, да видя как ще ми потръгне“, написа Сепе.

„Другият човек е моят агент, с когото се борех, за да си издействам още една година далеч от моя град. Сега, след 6 месеца, чувствам, че трябва да им се извиня и да им кажа, че те бяха прави, а аз сбърках. Днес моето приключение с Фиорентина приключи – не в договорно отношение, защото имам още 3 месеца по контракта, а морално“, добави вратарят, който по-късно изтри посланието.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS